Smile Lite (Renk Analiz Cihazı)

Stok Kodu
SML-10-008
Garanti Süresi
24 Ay
Piyasa Fiyatı
360

SMILE LITE

Çığır Açan Renk Analiz Cihazı

      Smile Lite ile artık renk almak hayal edemeyeceğiniz kadar kolay ve güvenli. Uygun araçlar kullanılmadığında renk almak çok riskli olabilir ve estetik restorasyon sürecinde başarısızlıklara yol açabilir. Ortam ışığı (yoğunluk, kalite) ve çalışma ortamı gibi faktörler doğru renklerin yanlış algılanmasına sebep olabilir. Stres düzeyi, göz yorgunluğu gibi insani faktörler de bir takım hatalara yol açabilir. 
     5500° K (gün ışığı) kalibreli LED ile donatılmış Smile Lite, dışarıdaki havanın durumuna (güneşli, bulutlu vb.) yada gün içindeki zamanın ne olduğunu bakılmaksızın doğal istikrarlı ve güvenilir ışık sağlar. Özel polarizasyon filtresi ışık yansımasını inanılmaz derecede ortadan kaldırır renk algısını, derinliğin ve transparanlığın anlaşılmasını kolaylaştırır. Mamelon yapısı ve benzeri diş karakterizasyonları son derece net bir şekilde algılanabilir.
  

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Smile Lite (Renk Analiz Cihazı) Ağız-İçi Fotoğrafçılık İçin Yüksek Kaliteli Fotoğraf Makinelerine ve Polarize Filtrelere İhtiyazcınız Yok, Smile Line Ürün Grubunu Keşfedin. SML-10-008
Smile Lite (Renk Analiz Cihazı)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.