Smile Capture NEW (iPhone & Android)

Stok Kodu
SML-10-063
Hediyesi
Smile Capture Calibration Cards (High Value & Low Value)
Piyasa Fiyatı
320

SMILE CAPTURE

Akıllı Telefonlar İçin Akıllı Fotoğrafçılık
 Smile Capture son derece basit bir şekilde Smile Lite' a adapte edilir ve akıllı telefonunuz ile yüksek kalitede ağız-içi fotoğraf çekmenize yarar. Görüntü filtreli (günışığı LED) yada filtresiz (polarizing Style lensi) şekilde alınabilir. Aynı basitlik ile video kaydı da yapılabilir. Smile Capture herhangi bir eğitim gerektirmeksizin kolayca kullanılabilir. Bir kaç deneme sonrasında yüksek kalitede ağız-içi fotoğraflar yakalayabilirsiniz.
 
Kullanıma Uygun Telefonlar:
İphone ve Samsung marka telefonların tüm modellerinde kullanabilirsiniz.  
 
Kullanım ve Uygulama
  • Smile Capture ürünü ile birlikte size verilen manyetik bandı telefonunuzun kamerasının konumuna göre ve cihazı ortalayacak şekilde yapıştırınız. Bant paramanyetik bir üründür ve aparata mıknatıssal çekim yolu ile bağlanır, yapışkan özelliği yoktur, iz bırakmaz ve kolayca birbirinden ayrılır. (Ürünün içinde 3 adet bant bulunur.)

  • Smile Capture yardımı ile renk analiz cihazınızı (Smile Lite) telefonunuza adapte edin.

  • Smile Capture uygulamasını çalıştırın. (Telefonunuzun işletim sistemine göre App Store veya Google Play aracılığı ile uygulamayı indirebilirsiniz.)

  • Uygulama sizden kameranızı kalibre etmenizi isteyecektir. Smile Capture ürünü ile birlikte size verilen 2 adet (high value & low value) kalibrasyon kartı ile iki adımda kalibrasyon tamamlanır.

  • 1.Adım: Polarize filtre takılı olmayacak şekilde ürünün ışığını açın ve low value kartından 10-15 cm arası bir uzaklıkta mesafeyi koruyarak start calibration'a dokunun ve calibration ok ibaresini gördükten sonra 2.Adımı uygulayın.

  • 2.Adım: Polarize filtreyi yerleştirin ve high value kartından 10-15 cm arası bir uzaklıkta mesafeyi koruyarak start calibration'a dokunun ve kalibrasyon işlemini tamamlayın.

  • Artık hasta kaydınızı oluşturup fotoğraf çekimi veya video kaydı yapabilir ve uygulama üzerinden vakalarınızı basitçe paylaşabilirsiniz.

 

 


 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAVSİYE EDİLEN ÜRÜNLER
Smile Capture NEW (iPhone & Android) Ağız-İçi Fotoğrafçılık İçin Yüksek Kaliteli Fotoğraf Makinelerine ve Polarize Filtrelere İhtiyazcınız Yok, Smile Line Ürün Grubunu Keşfedin. SML-10-063
Smile Capture NEW (iPhone & Android)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.