Photo-CAD 3'lü Set

Stok Kodu
SML-10-068
Piyasa Fiyatı
130
 

PHOTO-CAD: INTRA-ORAL TARAMA & FOTOĞRAFÇILIK İÇİN AKILLI EKARTÖR

 
Ağzın her dört kuadrantında rahat ve kolay intra-oral 3B taramaya izin veren tasarımı aynı zamanda ağız-içi fotoğrafçılık için de son derece elverişli bir kullanım olanağı sunmaktadır. PhotoCAD katlanabilir ve hastanın ağız ortamını rahatsız etmeyecek şekilde yumuşak yapıdadır. 
 
Opak, refleksiyon önleyen, lateks-içermeyen, hipoalerjenik medikal grad bir materyalden yapılmış olan PhotoCAD son derece ergonomik olarak katlanır ve fotoğrafçıya ideal bir ekartasyon sağlar. Alt ve üst çene için iki ayrı aparatı mevcuttur. 135°C derecede otoklavlanabilir.
 
Photo CAD-UP
 
Photo-CAD UP, her gün kullanılabilecek bir yanak retraktörüdür. Dental fotoğrafçılık için kullanımında oklüzal çekimler sırasında vestibüler bölgede yumuşak dokuları geri çekmeye yardımcıdır. CAD-CAM sistemleri için optik tarama sırasında çok büyük yardımı olacaktır, retraksiyon istenen yüzeye bağlı olarak, daha fazla veya daha az bükülebilir. 
 
Set içinde 2 Adet Up - 1 Adet Low Photo-CAD bulunmaktadır.
 
Photo-CAD LOW
 
Photo-CAD LOW yanak ve dili aynı eylem içerisinde geri plana iterek alt kuadrantında oklüzal görüntü yakalamaya olanak sağlayan tamamen eşsiz bir araçtır. Kuadrant fotoğrafları çekerken veya dijital gösterim sırasında dil genellikle çok can sıkıcı bir hal almaktadır. Photo-CAD LOW bu sorunu çözmek için tasarlanmıştır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Photo-CAD 3'lü Set PhotoCAD son derece ergonomik olarak katlanır ve fotoğrafçıya ideal bir ekartasyon sağlar. Alt ve üst çene için iki ayrı aparatı mevcuttur. 135°C derecede otoklavlanabilir. SML-10-068
Photo-CAD 3'lü Set

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.