N.era bRRRush #8, Complete brush

Kategori
Stok Kodu
SML-10-060
Piyasa Fiyatı
85

N.ERA PORSELEN FIRÇALARI

Dijital Diş Hekimliği Çağında Teknisyenler İçin Teknolojik Fırça ve Fırça Setleri

  • N.era fırçaları dental endüstride şimdiye kadar görülmemiş uzay-çağı filamanları ile üretilmiştir. Burada bir takım kimyasal işlemlerden geçen poliamid benzeri fiberlerden bahsetmekteyiz.
  • Smile Line üstün kalite yanında '' sabit kalite''yi de sunmayı amaçlamaktadır. N.era fırçalarının kimyasal üretim süreçleri nedeniyle tüm üretim lotlarındaki tüm ürünler aynı kalitede olmaktadır.
Avantajlar:
  • Su emilimi, tepe noktasındaki stabilite esneklik/dayanıklılık gibi özellikleri Kolinsky fırçalarına göre (eğer eş değilse) daha güçlüdür.
  • Kullanım olarak N.era fırçaları Kolinsky fırçalarına göre çok daha uzun ömürlüdür.
  • Kolinsky fırçaları bir süre sonra özelliklerini kaybederken N.era fırçaları ilk günkü gibi kullanılabilmektedir.
 8 Numaralı fırça: Su ile ideal şekilde ıslatıldığında yüzlerce filamandan oluşan fırça demetinin tepesi tek bir nokta haline gelmekte ve üstün bir porselen yükleme olanağı oluşturmaktadır. 5-6 ay sonra bile ilk günkü halini koruyan bu fırça porselen yükleme için çok idealdir.
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
N.era bRRRush #8, Complete brush 5-6 ay sonra bile ilk günkü halini koruyan bu fırça porselen yükleme için çok idealdir. SML-10-060
N.era bRRRush #8, Complete brush

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.