WET’N’DRY 3 CLASSIC - COMPLETE SET

Stok Kodu
SML-10-046
Piyasa Fiyatı
275

WET'N'DRY 3 CLASSIC

 

 Yeni nano-tekonoloji Smile Line'ın "klasik" karıştırma godeleri için de geçerli! Wet’n’Dry 3 Classic godesinin en belirgin özelliği yüksek teknoloji ile ekonomiyi bir araya getirmesi. Bu sebeple tüm dental laboratuvarlar için değişmez bir başlangıç ürünü olmaktadır.
 
Özellikleri:
  • Wet'N'Dry 3 Classic, 6 yuvalı bir cam levha ile birlikte verilir. Yuvalardan çıkan selülozik şeritler, godenin rezarvuarından koyulan likidi emerek birkaç gün boyunca tozların aynı kıvamda kalmasını sağlamaktadır. İlk kullanım için set ile birlikte 250 ml. U-Mid likit gönderilecektir. (Likidi sayfanın altında ürün ile birlikte alınması tavsiye edilen ürünler bölümünde bulabilirsiniz.)
  • Arka plan Renk Seçimi: Bu yeni teknoloji ürünü ile birlikte size, tercihinize bağlı olarak kullanabileceğiniz 3 farklı arka plan gönderilecektir. Çalışma alanınızı beyaz, gri veya siyah olarak değiştirebilme şansına sahipsiniz, tek yapmanız gereken cam levhanın altına istediğiniz arka plan rengini yerleştirmek.
  • Devrim Niteliğinde Bir Çözüm: Nano-teknolojinin getirdiği karıştırma yüzeyi üzerine  hidrofobik likit solüsyonu kullanımı ile çalışma kolaylığı daha da arttırılabilmektedir. Kullanımdan önce cam yüzey bu likit ile temizlenerek yüzeydeki gerilim azaltılarak daha temiz bir çalışma alanına sahip olmanızı sağlar. Fakat en şaşırtıcı etkisi porselen birikmesi sırasında fark edilir. Görsel üzerinde gerilim etkisini görebilirsiniz. Set ile birlikte verilmektedir.
 

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAVSİYE EDİLEN ÜRÜNLER
WET’N’DRY 3 CLASSIC - COMPLETE SET WET'N'DRY 3 CLASSIC Devrim Niteliğinde Bir Porselen Karıştırma Godesi. SML-10-046
WET’N’DRY 3 CLASSIC - COMPLETE SET

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.