United Colors of D.Vinci Set of 7

Stok Kodu
SML-10-037
Piyasa Fiyatı
100

 UNITED COLORS OF D.VINCI

MDT Dominique Vinci tarafından kurgulanmış, geliştirilmiş ve test edilmiştir. United Colors of D.Vinci porselen yüklemesi için yoğun fluo-renklerden araya getirilmiş bir asorti settir. United Colors setinden seçilen renkten çok düşük bir miktarda boyanın porselene eklenmesi yeterlidir. Bu sayede yüklenen porselen tabakalarının bir biri ile ilişkileri son derece hassas bir şekilde ayırt edilebilir.Bu şekilde porselen katmanları yüklemesi detaylı bir şekilde görülebilir ve anlaşılabilir. Ürünün üstün plastisitesi sayesinde renkler birbiri ile karışmayacaktır. United Colors of D.Vinci herhangi bir atık bırakmadan fırındaki pişim esnasında uçar gider. Porselenin ön-kurutması uzatmak gerekmektedir.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Etiketler :
United Colors of D.Vinci Set of 7 Smile Line, Dominique Vinci işbirliği ile geliştirilen ve test edilen United Colors of D. Vinci ürünü ile teknisyenlere eşsiz bir deneyim sunuyor. SML-10-037
United Colors of D.Vinci Set of 7

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.