FlexMount - N.era No:8 - Aluminum Handle

Kategori
Stok Kodu
SML-10-041
Piyasa Fiyatı
180

FlexMount - N.era No:8 - Aluminum Handle

 
Smile Line, fırça ucu ve fırça sapını birleştirmek için esnek bir kauçuk konektör içeren «FlexMount» serisini sunar. Bu yeni konsept Instrument by Smile Line'a, daha özel olarak ZR karıştırma spatulasına ve Smile Line Porselen Fırçalarına uyarlanmıştır.

Kullanım & Tavsiye

Buradaki fikir, fırçayı su bardağından çıkarırken hemen kırmamaktır. Bu, çalışma alanı çevresinde su sıçramasına neden olur. Ayrıca bu yöntem fırça ucunda en iyi nem kontrolüne izin vermez. Smile Line'ın önerisi, fırça ucundaki fazla nemi çıkarmak için önce H2O sünger üzerindeki fırçayı bir süre «durdurmaktır».


Daha sonra, sadece porselen yapımı sırasında, örneğin fırçaya iki porselen alımı arasında hafifçe kenetleniriz. Bu yöntemi kullanarak, fırça ucunuz ideal nemi otomatik olarak alır ve en keskin şekline geri döner.

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
FlexMount - N.era No:8 - Aluminum Handle Flexible ara aparatı sayesinde süngere ihtiyaç duymadan fırçanızın daha uzun ömürlü olmasını ve aynı zamanda esnek spatula ile daha kolay bir karıştırma imkanı sunan bu son teknoloji ile tanışın. SML-10-041
FlexMount - N.era No:8 - Aluminum Handle

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.